Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Працівникам платитимуть $15 щогодини за перебування на острові, де похований Мерлін

Важливо

Валлійська компанія Bardsey Island Trust шукає двох осіб, які мешкатимуть і працюватимуть наглядачами на віддаленому крихітному острові Бардсі (валлійська назва – Енлі). За повір’ям, там знаходиться могила чарівника Мерліна, радника короля Артура. Працівникам платимуть £11.44 за кожну годину перебування на острові.

Про це повідомляє SkyNews.

Острів Енлі знаходиться біля узбережжя півострова Ллін у Північному Уельсі. Він має площу близько 0,8 км кв і там проживає 11 осіб. Острів має дві туристичні атракції – Печера відлюдника та найвищий у Британії квардатний маяк. Він має висоту 30 м і стоїть на острові уже 200 років. Компанія Bardsey Island Trust  придбала острів у 1979-му.

Також, за одною із версій, на острові знаходиться могила чарівника Мерліна. Це одне із місць, де міг бути похований радник короля Артура.

Двоє кандидатів матимуть жити та працювати разом. Контракт триватиме із 1 березня по 30 жовтня, тобто до Сауня (Геловіна).

Bardsey Island/Ynys Enlli.  Pic: Cai Erith Williams (iStock)
Фото: Sky News

На острові є інтернет, але існують перебої із електроенергією, яку отримують від сонячних батарей. На острові немає централізованого гарячого водопостачання, а туалети знаходяться надворі.

Працівників будуть відвозити на суходіл раз на місяць. За роботу працівники будуть отримувати $15 щогодини. Знання обох мов – валлійської та англійської – є обов’язковим.

Як розповідало BitukMedia, “Котяча печера” Оуіннагат у ірландському графстві Роскоммон може бути місцем, де зародилися древні кельтські традиції святкування Сауня (також відомого як Самайн чи Савань), який у ХІХ-ХХ ст. став популярним Гелловіном. Інша назва печери, явно християнізована, – “ворота до пекла”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі