Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Кіт напав на двох койотів, аби врятувати товаришку-собаку (ВІДЕО)

Важливо

Чорний кіт Бінкс напав на двох койотів та відігнав їх від собаки Оуклі. Гостросюжетні події розгорнулися на подвір’ї їхнього господаря – Лейна Даєра із американського міста Едмонд, штат Оклахома.

Про це розповідає UPI.

На кадрах, якими поділилися господарі, видно, що двоє койотів нападають на 6-річну Оклі породи кубинська шовкова собака. Оуклі в той час перебуває на задньому дворі будинку. Спочатку один із койотів притискує собаку до землі. Потім прибігає інший.

У цей час на задній двір вривається Бінкс. Спочатку він займає загрозливу позу, і койоти відпускають Оуклі. Потім кіт кидається на них, відганяючи із заднього двору, описує дугу і зникає за будинком.

“Це надихає – побачити, як маленький кіт кидається на двох койотів і примушує їх утекти, аби врятувати собачку, якого він любить”, – каже господар Лейн Даєр.

Койот на стільки травмував Оуклі, що ветеринари припускали, що доведеться ампутувати одну із лап. Але все обійшлося, і вона зараз одужує.

Як розповідало BitukMedia, медики із Дніпра врятували харківського віслюка Яшу – по шматочках зібрали одну із його ніг. Однак віслюк не міг ходити, поки ним не почала опікуватися вислобрюха в’єтнамська свиня Хрюня.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі