Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Їм добре – пацюки об’їлися коноплею у поліцейській штаб-квартирі

Важливо

Пацюки поїли запаси конфіскованої марихуани у штаб-квартирі американської поліції у Новому Орлеані. В результаті гризуни “спіймали кайф”, кажуть копи. Загалом же правоохоронці скаржаться на антисанітарію у будівлі, де повно пацюків та тарганів.

Про це повідомляє UPI.

Суперінтендант поліції Енн Кіркпатрік повідомила комітету міської ради з питань кримінального правосуддя, що будівля штаб-квартири поліції кишить тарганами та щурами, а гризуни добре проводять час, знищуючи докази.

“Пацюки їдять нашу марихуану. Вони усі під кайфом”, – сказала Кіркпатрік.

Однак шкідники – не єдина проблема новоорлеанських копів. Взимку у будівлі так холодно, що люди не ходять на роботу. А в літку так спекотно, що люди теж не ходять на роботу.

Кікпатрік пропонує переселити у іншу будівлю у центрі міста на 10 років, щоб принаймні протравити шкідників. Хоча, очевидно, це буде лише тимчасове вирішення проблеми. Вартість переїзду обійдеться у $7.6 млн. Ремонт самої будівлі оцінюють у $ 30 млн.

Насправді ж, малоймовірно, що тварини відчувають наркотичний ефект від вживання сирої коноплі, з наукової точки зору. Канабіс у сирому вигляді містить неактивні інгредієнти, які повинні пройти нагрівання — декарбоксилювання — перед тим, як почне вироблятися тетрагідроканабінол. Саме він дає ссавцям відчуття кайфу.

Як повідомляло BitukMedia, у Греції стадо овець розорило теплицю з медичними коноплями. Голодна худоба з’їла близько 100 кілограмів врожаю.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі