Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

81-річний пенсіонер став найстарішим фітнес-тренером світу (ВІДЕО)

Важливо

81-річний американець Тім Міннік із Техасу став найстарішим тренером із фітнесу у світі. Але чоловік каже – до нього на заняття приходять навіть 95-річні.

Про це розповідає UPI.

Міннік отримав сертифікат на право викладати фітнес від Національної академії спортивної медицини у 73 роки. Зараз він викладає у клубі Gold’s Gym у столиці Техасу місті Остін.

Міннік каже, що вирішив зайняти себе чимось, аби лишатися активним після смерті дружини. Тепер його досягнення визнала Книга рекордів Гіннеса.

“Хотілося робити щось, щоб відчувати, ніби я роблю вклад у когось”, – каже Міннік.

Чоловік каже, до нього приходять учні різного віку. Але більшості із них за 50. Хоча є і 95-річні. Із старшими людьми Міннік проводить загальнозміцнюючи вправи сидячи на стільці або стоячи з опорою на нього, таку собі нескладну зарядку.

“Ми починаємо втрачати м’язову масу, коли нам близько 35 років. Якщо цим процесам не перешкоджати, то до 75 ви уже не у дуже хорошій формі. Зайняття фітнесом – це як страховий поліс. Страховка від того, що ви не розвалитеся, коли станете старшими”, – каже Міннік.

Як повідомляло BitukMedia, 99-річна канадійка Бетті Брассел встановила три світові рекорди на запливі у місті Сааніч. Вона побила існуючі рекорди у віковій категорії від 100 до 104 років на дистанції 400 м вільним стилем, 50 метрів на спині та 50 метрів брасом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі