Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У литовському парламенті презентували “Кольори сталі” – уламки зброї, розписані українськими дітьми

Важливо

У литовському Cеймі провели виставку робіт Дитячого батальйону “Бандерівці” з Рожищенської громади на Волині. Його учасники розмолювали кулемети, уламки російських ракет та іншу зброю. Виставку присвятили до початку російського повномашстабного вторгнення.

Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація у Facebook.

Дитячий батальйон “Бандерівці” вдома знають як волонтерів, які своїм співом збирають кошти для ЗСУ. Тепер вони розписали російську зброю скравими маками, ромашками, гронами калини, колосками пшениці та українською символікою.

“Через фарби «Бандерівці» продемонструвати життя усіх дітей нашої країни, боротьбу з російською агресією та те, що світло обов’язково переможе темряву”, йдеться у повідмленні.

Дитячі роботи презентували разом із світлинами захисників України, які втратили кінцівки на війні. Їх виконала львівська фотографка Марта Сирко.

Як повідомляє BitukMedia, подружжя Олени та Олександра Шевченків із Золотоноші на Черкащині вишивають на гільзах від снарядів калібру 122 мм. Кажуть – візерунки кодують слово “перемога”. А кошти від продажу гільз передадуть військовим.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі