П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“І буде весна”: Укрпошта випустить блок марок, присвячений 10 річниці війни в Україні

Важливо

Укрпошта відкрила передзамовлення на блок марок “І буде весна”. Він присвячений 2 річниці повномасштабного вторгнення та 10 річниці війни в Україні.

Про це повідомив генеральний директор Ігор Смілянський.

“Друзі, цей тиждень особливий в історії України – 10 років з початку війни і 2 роки з початку повномасштабного вторгнення. Було дійсно складно знайти те художнє зображення, яке б передало саме ті почуття, що відчувають мільйони українців. Бо зараз важко, проте, треба триматись. І саме тому для марки, присвяченої цим датам, ми обрали тему “І буде весна”, бо вона, як і наша перемога, обов’язково буде”, – заявив він.

Кожна марка — окрема світлина, пояснили в Укрпошті.

Зображення – Укрпошта

Блок складатиметься з 4 фото, які нагадують про 10 років протистояння російським загарбникам. На марці будуть 4 відомих фото: протистояння озброєним зеленим оркам під час захоплення аеропорту “Бельбек” (2014), воїн у променях сонця на “Азовсталі”, весілля медиків-волонтерів у знищеній будівлі в Харкові, руки піхотинця “Сніжка” за кілька сотень метрів від ворожих окопів на околиці Бахмута.

23 лютого цей блок марок офіційно запустять у продаж, а доти діє перезамовлення. Тираж блоку складає 250 тисяч копій. Вартість – 136 грн. “І хай ця весна принесе нам усім побільше позитивних новин”, – додав Смілянський.

Як розповідало раніше BitukMedia, “Укрпошта” випустила фінальний набір марок з гербами міст і сіл України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі