П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Завжди шукаю у житті щось захоплююче” – чоловік увіпхнув до носа 68 сірників (ВІДЕО)

Важливо

39-річний Петер фон Танґен Бусков із Данії став першою людиною у світі, яка встановила рекорд щодо кількості сірників у ніздрях. Чоловік зміг увіпхнути до носа їх аж 68. Каже, ніколи не думав, що здатен на будь-який рекорд.

Про це повідомляє сайт Книги рекордів Гіннеса.

“На диво, мені не було дуже боляче”, – ділиться враженнями Петер. Каже, ймовірно, допомогло те, що у нього великі ніздрі і шкіра добре тягнеться.

Аби встановити рекорд, йому варто було запихнути до ніздрів лише 45 сірників, але він перевищив очікування експертів.

Петер каже, що думав над якимсь із кумедних рекордів, і ідея прийшла йому випадково. Чоловік сподівається, що рекорд нагадає людям, що не треба бути надто серйозними, й іноді варто бавитися.

“Я завжди намагаюся шукати цікаві та незвичайні сторони життя. Є так багато дивовижних речей, які можна відчути, побачити або зробити, якщо ми просто залишимося відкритими для них”, – каже Петер.

Як розповідало BitukMedia, 47-річний француз Рішар Плод вісім років будував модель Ейфелевої вежі із сірників. Конструкція вийшла дійсно найвищою у світі, але у Книзі рекордів Гіннеса на неї навіть не глянули. Вся справа у тому, що використані сірники не відповідають правилам рекорду. Що правда, рекорд потім все-таки визнали.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі