Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Надто “чорно” – похоронне бюро розіслало пенсіонерам “валентинки”. Довелося перепросити

Важливо

Похоронне бюро T H Sanders & Sons надіслало “валентинки” на День усіх закоханих підопічним пансіонату для людей похилого віку Whitegates у англійському селі Лейлам. Після широкої критики у бюро принесли свої вибачення. Кажуть – хотіли долучитися до життя громади, а їх неправильно зрозуміли.

Про це розповідає ВВС.

Пансіонат Whitegates опікується похилими людьми із деменцією, наслідками інсульту та допомагає людям в останні дні життя.

Але ось увечері 14 лютого спокій порушили близько 40 конвертів із листівками і написом “Із любов’ю, T H Sanders & Sons”.

Незвичну акцію провела організація “Гідність”, яку очолює засновник похоронного бюро. Там кажуть, що листівки роздавали лише тим пенсіонерам, хто хотів.

“Ми розуміємо, що у цьому випадку наше намагання встановити зв’язок із місцевою спільнотою сприйняли неправильно”, – кажуть у “Гідності”.

Похоронне бюро і раніше допомагало пансіонату – дарувало пледи, цукерки, насіння для саду. Все це приймали із подякою, і дуже цінують.

Але щодо листівок “із любов’ю” співробітники відповіли неоднозначно. Кажуть, пенсіонери були “thrilled” (від цього ж кореня утворюється слово трилер), що може означати як приємні “мурашки по тілі”, так і “дрижаки пройняли”.

Як розповідало BitukMedia, середньовічна в’язниця у англійському Оксфорді пропонувала закоханим провести романтичний вечір за ґратами у камерах відомих убивць, а потім відвідати склеп у підмурках. Акцію у 900-річній будівлі приурочили до Дня усіх закоханих.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі