Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Допитлива лисиця поцупила смартфон у зоозахисника та назнімала відео

Важливо

Фотограф та зоозахисник із Британії Бен Фіцкоста хотів допомогти лисиці, яку вважав пораненою. Він залишив смартфон на землі, аби зняти процес. Тварина поцупила пристрій і зняла відео своєї пробіжки лісом.

Про це повідомляє UPI.

Бен волонтерить у Королівському товаристві захисту тварин від жорстокого поводження. Його викликали в один із лісів, повідомивши, що побачила поранену лисицю. Відомо, що у лісі живуть дві лисиці. І Бен помилився із пацієнткою.

“Я встановив телефон і приготувався зловити лисицю за допомогою їжі та хапача. Але лис підбіг, схопив телефон й утік із ним”, – розповідає чоловік.

На щастя для зоозахисника, лис утік недалеко, у найближчі кущі, і почав там обнюхувати телефон. Але відео, яке у неї вийшло, Бена потішило.

Він спіймав тварину за допомогою хапача та відібрав смартфон. Потім таки зміг знайти травмовану лисицю на надати їй допомогу. У неї виявилося запалення лапи через стару травму. Зараз вона перебуває у спеціальній лікарні.

Як повідомляло BitukMedia, американка Емі Холт із міста Норт-Бенд штату Вашингтон поділилася кумедними кадрами із камери відеоспостереження. У її дім намагався потрапити ведмідь. Після наполегливих спроб пролізти через дверцята для собаки, він здався і повернувся у природу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі