Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

34 пісні за хвилину: фанат Тейлор Свіфт встанов рекорд Гіннеса

Важливо

Відданий шанувальник Тейлор Свіфт встановив рекорд Гіннеса. 20-річний чоловік з Пакистану правильно упізнав 34 пісні співачки за 1 хвилину.

Про це розповідає портал UPI.

Завданням Білаля Ільяса Джандіра було слухати слова пісень Свіфт і називати кожну. Для встановлення рекорду йому зачитували вголос рядок пісні без музичного супроводу. Протягом хвилини пакистанець зміг правильно ідентифікувати 34 пісні.

До “плей-листа” рекорду включили 50 найбільш продаваних пісень Свіфт, розташованих у випадковому порядку.

Білаль Ільяс Джандір під час встановлення рекорду. Фото – guinnessworldrecords

Таким чином Джандір побив попередній рекорд Дена Сімпсона, встановлений 2019 року – 27 пісень.

“Я слухаю Тейлор Свіфт з дитинства. Я її затятий фанат”, — розповів Джандір Книзі рекордів Гіннеса. “Я прослухав і запамʼятав кожну її пісню. Я можу упізнати майже будь-яку її пісню тільки за текстом”.

Зізнається, що цей рекорд тішить його найбільше. Адже, як виявилось, Джандір раніше вже засвітився в Книзі як знавець пісень Джастіна Бібера. Він зумів ідентифікувати за хвилину, лише за текстами, 29 пісень поп-співака. А ще раніше – 23 різні тварини за їхніми звуками.

Джандір каже, що його улюблений альбом Тейлор Свіфт — це “абсолютний шедевр” Folklore.

Сама Тейлор Свіфт наприкінці минулого року теж встановила рекорд. Як розповідало BitukMedia, світовий тур Тейлор Свіфт Eras потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найприбутковіший концертний тур в історії. Тільки на перших 60 концертах співачка заробила $1 млрд. Після закінчення туру Eras його загальний прибуток перевищить $2 млрд.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі