Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мовою цифр: кицька Тейлор Свіфт багатша за її бойфренда

Важливо

Олівія Бенсон, кішка Тейлор Свіфт, стала одним з найбагатших домашніх улюбленців у світі. Статки тварини оцінюють в 97 млн доларів. Але вона все одно не перша.

Про це повідомляє Rolling Stone.

Список у стилі Forbes був складений веб-сайтом AllAboutCats.com, який підрахував чистий капітал домашніх тварин, використовуючи дані Instagram, щоб оцінити, “скільки кожен з цих домашніх улюбленців може заробляти в Instagram”. Крім того, був використаний онлайн-інструмент Influence Marketing Hub, який дозволяє оцінити доходи кожного улюбленця в Instagram за пост, виходячи з середньої кількості вподобайок.

Це не обов’язково найнауковіша чи найточніша методологія, особливо коли йдеться про Олівію Бенсон. Ця кицька навіть не має власного облікового запису в Instagram і фактично користується плодами величезної кар’єри Свіфт. Тим не менш, згідно з AllAboutCats, це робить Олівію Бенсон, яку Тейлор Свіфт придбала у 2014 році, вартою приблизно 97 млн доларів.

Рекламний ролик за участі Тейлор Свіфт та її кицьки Олівії Бенсон

“Шотландська висловуха заробила свій статок, знявшись разом зі своєю власницею у кількох музичних відео, створила власну лінію товарів і знялася в епізодичних ролях у багатьох високобюджетних рекламах, зокрема для Diet Coke і Ned Sneakers”, — пояснили на веб-сайті.

Рекламний ролик за участі Тейлор Свіфт та її кицьки Олівії Бенсон

Кішка багатша за нинішнього бойфренда Свіфт, американського футболіста Тревіса Келсі. Чоловік заробив статки в 40 млн доларів за рахунок зарплати та рекламних контрактів.

Але Бенсон посіла лише третє місце у списку найбагатших домашніх вихованців. На верхівці рейтингу німецька вівчарка Гюнтер VI з 500 млн доларів. Собака належить власнику медіакомпанії The Gunther Corporation Мауріціо Міану.

Фото – скрін Instagram guntherrichdog

На другому місці знаходиться кішка Нала , в якої понад 4,5 млн підписників у соцмережах і статки в 100 млн доларів.

Фото – скрін Instagram nala_cat

Що стосується інших улюбленців знаменитостей у списку, то тут чотири собаки Опри Вінфрі, кожна з яких успадкує 30 млн доларів через власний траст, коли Опра піде з життя; бірманська кішка покійного модельєра Карла Лагерфельда, Шупетт, яка успадкувала 13 млн доларів після смерті власника; і Понтіак, всиновлений золотистий ретривер Бетті Вайт, який успадкував 5 млн доларів після смерті актриси.

Як розповідало раніше BitukMedia, стрічка Тейлор Свіфт The Eras Tour стала найкасовішим концертним фільмом усіх часів. Їй вдалось випередити навіть Майкла Джексона та його “Ось і все” 2009 року.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі