Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Випередила Джексона: The Eras Tour Тейлор Свіфт стала найкасовішим концертним фільмом всіх часів

Важливо

Стрічка Тейлор Свіфт The Eras Tour стала найкасовішим концертним фільмом усіх часів. Їй вдалось випередити навіть Майкла Джексона та його “Ось і все” 2009 року.

Про це пише Variety.

Фільм The Eras Tour заробив понад $ 261,6 млн у всьому світі. Це стало можливим вже через тиждень після прем’єри у Китаї, де вдалося зібрати $ 8,7 млн. Натомість фільм про Майкла Джексона зібрав у світовому прокаті $ 261,2 млн.

З часу виходу на екрани у жовтні 2023-го The Eras Tour зібрав $ 92,8 млн у Північній Америці та $ 30,7 млн за кордоном. Такий результат робить його найприбутковішим стартом за всю історію для концертного фільму. The Eras Tour випередив стрічку 2011 року “Джастін Бібер: Ніколи не кажи ніколи”, яка заробила $ 73 млн.

У кінопрокаті США The Eras Tour став другим найбільшим жовтневим дебютом за всю історію після “Джокера” 2019 року і мав сьомий найбільший стартовий вікенд у 2023 році.

Ті, хто не зміг подивитись фільм у кінотеатрах, дістали змогу переглянути його вдома, починаючи з 13 грудня, коли Свіфт виклала The Eras Tour на стримінгах. Розширена версія фільму включала пісні Wildest Dreams, The Archer і Long Live, які не були включені до оригінальної версії тривалістю 2 години 45 хвилин.

Як зазначає видання, говорити про сповільнення Свіфт-мінії не доводиться. Суперзірка поп-музики планує відновити свій тур вже 7 лютого, вона дасть в Токіо чотири концерти. Протягом 2024-го співачка гастролюватиме світом і завершить тур у Ванкувері, Британська Колумбія, в грудні.

Сам світовий тур Свіфт The Eras став найкасовішим в історії, дохід від нього вперше у світі вже перевищив $1 млрд. Він розпочався у березні 2023 року і має завершитися у грудні 2024 року після 151 концерту по всьому світу.

Як розповідало раніше BitukMedia, альбом Тейлор Свіфт “1989” вже п’ять тижнів знаходиться на вершині чарту Billboard 200. Таким чином співачка змогла побити рекорд короля рок-н-ролу Елвіса Преслі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі