Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Миша щоночі наводить лад у сараї пенсіонера (ВІДЕО)

Важливо

Валлійський листоноша на пенсії 75-річний Родні Холбрук із Повіса зняв на приховану камеру, як миша наводить лад у його сараї. Чоловіка довго бентежило питання, хто впорядковує гармидер на його столі. І він знайшов відповідь.

Про курйозний випадок розповідає ВВС.

Як видно на відео, миша збирає лапками прищіпки, пробки, гайки, дроти та болти та все акуратно складає у коробку. Зрештою, він встановив камеру – і результат зйомки його вразив.

Холбрук прозвав свою помічницю Welsh Tidy Mouse – “Валійська мишка-чистюля”.

“Спочатку я помітив, що їжа, яку я лишаю для птахів, опиняється у старих черевиках, які я зберігаю в сараї”, – розповідає чоловік. Потім хтось почав наводити свій лад, складаючи усякий дріб’язок у коробку.

Холбрук радий новому сусіду. Спеціально для нього лишає гармидер, а вранці приходить приймати роботу. Каже, миша, ймовірно, ховає горіхи у мотлоху. Тому працює так завзято. Власник каже, спеціально лишав різні предмети, аби подивитися, що новий сусід робитиме. Миша справляється навіть зі стяжками кабелю.

A workbench pot filled with various small items
ANIMAL NEWS AGENCY



“Якби я там лишив свою дружину, то він би і її кудись приткнув”, – жартує чоловік про свого нового сусіда, припускає, що це – хлопчик.

“У 99 зі 100 випадків він буде порядкувати”, – каже Холбрук.

Це вже не вперше, коли миша наводить лад у господарському сараї. У 2019-му із таким же господарником зустрівся товариш Холбрука із англійського Бристоля.

Як повідомляло BitukMedia, семирічний пес Сесіл американського подружжя Лоу несподівано прославився. Цей голдендудль з’їв 4 тисячі доларів готівкою. Частину грошей його власники все ж змогли повернути.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі