Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Футбольний клуб подолав шлях у 12,9 тис. км, але програш був розгромним

Важливо

Футбольний клуб Golden Lion  із Мартиніки подолав шлях у 6,5 тис км. до французького Лілля. Там програв із рахунком 12:0 і повернувся додому.

Про це розповідає SkyNews.

Мартиніка – це один із заморських регіонів Франції, колишня колонія на Карибах. На нещастя для “Золотого Лева”, у змаганнях за національний кубок він зіткнувся із командою Лілля, які є колишніми чемпіонами країни та перебувають у Прем’єр-лізі.

До перерви вони пропустили сім голів, у тому числі чотири за дев’ять хвилин до кінця першого тайму. Golden Lion спробував лише один раз забити гол, в той час, як команда Лілля здійснила 37 спроб. Тож рахунок міг би бути ще гіршим.

Гравці Лілля провели Golden Lion із поля почесною вартою. Гравців чекала така ж довга – у 6,5 тис. км – дорога додосу через Атлантичний океан.

Площа Мартиніки сктановить 1,128 кв км, а населення – 364 508 осіб

Як розповідало BitukMedia, yльтрамарафонка Йоазія Закревскі протягом року не зможе брати участь у змаганнях і бути тренеркою. Під час останніх змагань жінка проїхала частину дистанції в автомобілі друга. Спортсменка пояснює – дуже заболіла нога. Але нагороду за третє місце вона таки прийняла.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі