Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Ніколи не робив нічого поганого, поки не з’їв $4 тис.”: пес зжував пачку готівки

Важливо

Семирічний пес Сесіл американського подружжя Лоу несподівано прославився. Цей голдендудль з’їв 4 тисячі доларів готівкою. Частину грошей його власники все ж змогли повернути.

Про це розповідає Washington Post.

Минулого місяця Клейтон Лоу зняв 4 тис. доларів зі свого спільного ощадного рахунку. Він та його дружина Керрі встановлювали паркан у своєму будинку в Піттсбурзі, і робітники попросили заплатити їм готівкою.

Повернувшись з банку із запечатаним конвертом, наповненим купюрами по 100 і 50 доларів, він поклав гроші на кухонну стійку. Чоловік мав намір сховати їх, але відволікся і так і не встиг.

За півгодини Клейтон Лоу був приголомшений – він побачив на підлозі крихітні шматочки жованих купюр. У паніці він покликав свою дружину Керрі.

“Він кричав: “Сесіл з’їв 4 тисячі доларів!” Я вбігла, думаючи, що неправильно його почула. Але коли я побачила безлад, сумнівів вже не було. Я думала, що у мене станеться серцевий напад. Сесіл справді це зробив, ” – згадує Керрі Лоу.

Сесіл — 7-річний голдендудл (це гібрид пуделя та золотистого ретрівера, – ред.), який зʼявився в родині Лоу ще цуценям. Протягом п’яти років він вважався головним в будинку, поки не з’явився син Лоу, Рорі, якому зараз 2 роки.

“Сесіл — дурник, і він дуже особливий — ви можете залишити стейк на столі, і він його не торкнеться, тому що його не мотивує їжа, — сказала 33-річна Керрі. — Але, очевидно, його мотивують гроші”.

Раніше Сесіл не цікавився речами на кухонній стійці, кажуть власники. “Він ніколи раніше не робив нічого поганого, тому ми були більше шоковані, ніж розлючені, — додав 34-річний Клейтон. — Ми не могли в це повірити. Ми подивилися один на одного і сказали: “Що ми будемо робити?”

Поки пес дрімав на дивані у вітальні, Лоу зателефонував ветеринару, щоб дізнатися, чи варто йому привести Сесіла на огляд, адже той з’їв пачку готівки. Лікар запевнив, що поки собака їсть, п’є і справляє потреби – з ним усе добре.

Потім Лоу вирішили врятувати те, що можна. Вони зібрали розідрані купюри і змогли зібрати близько 1500 доларів, сказала Керрі. Вона подзвонила в банк і розповіла менеджеру про те, що сталося. “Я почувалася дитиною, яка каже: “Собака з’їв моє домашнє завдання”. І була здивована, коли вони сказали, що це не поодинокий випадок. І, можливо, собакам подобаються особливі запахи грошей”, – розповіла вона. 

Фото – Clayton and Carrie Law

Менеджер пояснив, що банк прийме будь-які купюри, які після склеювання мають повні серійні номери, видимі на лицьовому і зворотному боках банкнот. 

“Сесіл у цей час сидів на дивані, у ньому було ще близько 2,5 тисяч доларів і ми знали, що є лише один спосіб повернути ці гроші”, – розповіла Керрі. Того ж вечора Сесіл вирвав кілька порваних сотенних. Однак подружжю довелось набратися терпіння, щоб дочекатися на решту купюр.

Клейтон одягнув маску та рукавички, взяв поліетиленові пакети і протягом наступних двох днів супроводжував Сесіла, поки той справляв потребу на подвір’ї. Потім пара просіяла собачі екскременти і вимила відірвані шматочки купюр мийним засобом. “Я ніколи не думала, що розповідатиму, як відмивала гроші. Але все буває вперше”, – жартує Керрі.

Але подружжя Лоу не тратило оптимізму та почуття гумору у цій ситуації. Таким чином їм вдалося повернути ще близько 1800 доларів США, тож загальна сума врятованих банкнот сягнула 3,5 тисячі доларів.

Керрі планує надіслати вимиті фрагменти купюр, з яких вони не змогли зібрати банкнот, до Міністерства фінансів. Жінка сподівається, що відомство поверне бодай частину суми. Якщо ж ні, подружжя готове заплатити цю ціну за сімейну історію, яку вони передадуть своєму синові. “Ми зберегли одну з розірваних купюр, щоб створити витвір мистецтва на пам’ять про цей випадок. Але навряд чи ми колись таке забудемо”, – додала Керрі.

Подружжя Лоу зняло відео з фотографіями їжі свого собаки вартістю 4000 доларів, а потім опублікувало його в Instagram. “Це Сесіл”, — починається ролик. “Він ніколи в житті не робив нічого поганого, поки не з’їв 4000 доларів”. Під відео, на якому вони перуть гроші та терпляче складають їх, наче пазл, поставили лайки майже 200 тисяч разів.

Як розповідало раніше BitukMedia, італійські карабінери вистежили та затримали італійського мафіозі Луїджі Каччапуоті. У цьому їм допоміг білий пудель коханки кримінального авторитета.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі