Четвер, 9 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не ігноруйте малюка: італійського мафіозі видав білий пудель коханки (ВІДЕО)

Важливо

Італійські карабінери вистежили та затримали італійського мафіозі Луїджі Каччапуоті. У цьому їм допоміг білий пудель коханки кримінального авторитета.

Про це повідомили у місцевих правоохоронних органах.

Взимку 64-річного Каччапуоті заочно засудили до 15 років ув’язнення за участь у злочинному угрупованні. Спочатку карабінери використовували традиційні методи розшуку – відстежували соцмережі та фінансові операції засудженого. У результаті їм вдалося окреслити територію, де ймовірно переховувався чоловік.

Було встановлено, що мафіозі переховувався десь у селі Варкатуро під Неаполем. Але точне місцезнаходження так і залишалося неясним. Тож вони “прочісували всю територію дюйм за дюймом”.

Зрештою полювання, яке тривало місяцями, закінчилося завдяки маленькому песику. Під час чергових пошуків увагу правоохоронців привернув пудель. Тварина гавкала на прочинене вікно одного з будинків. Карабінери знали, що коли до Каччапуоті приходила коханка, вона залишала собаку на дворі. Після перевірки з’ясувалося, що мафіозі справді перебував на віллі.

Карабінери підстахувались і перекрили всі шляхи відходу. Однак Каччапуоті не чинив опору. Під час затримання злочинець лежав біля басейну та читав газету з кримінальною хронікою.

Віллу вилучили, а також документи, що посвідчують особу, які мав при чоловік: його фото, але дані іншої особи. Зараз Луїджі Каччапуоті перебуває у в’язниці Секондільяно. Хазяйку песика, яка була на віллі, також заарештували – “за пособництво та підбурювання до невиконання вироку”. Її доставили до в’язниці Поццуолі.

Як розповідало раніше BitukMedia, італійського мафіозі Вінченцо Ла Порта змогли заарештувати після 11 років пошуків. Чоловіка підвела його пристрасть до футболу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі