Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

11 років хованок: мафіозі попався поліції через любов до футболу (ВІДЕО)

Важливо

Італійського мафіозі Вінченцо Ла Порта змогли заарештувати після 11 років пошуків. Чоловіка підвела його пристрасть до футболу. А все тому, що на грецькому острові Корфу він відсвяткував перемогу футбольного клубу “Наполі”.

Про це повідомляє Sky TG24.

4 травня футбольний клуб “Наполі” зіграв внічию з “Удінезе” та достроково став переможцем чемпіонату Італії. Востаннє неаполітанці завойовували трофей 33 роки тому – тоді за команду виступав легендарний Дієго Марадона.

Вінченцо Ла Порта як фанат “Наполі” не міг пропустити таку подію. Чоловік, який успішно переховувався від правосуддя останні 11 років, припустився фатальної помилки – пішов святкувати перемогу в один з ресторанів на грецьому острові Корфу.

Згодом в соцмережі потрапила фотографія, на якій Ла Порта стоїть біля закладу в бейсболці та з синім шарфом у руках.

Мафіозі підвела його пристрасть до футболу.

Карабінери Неаполя побачили це і разом з поліцією Греції організували стеження за 60-річним мафіозі. За деякий час його затримали просто на вулиці. Вони не уточнили, коли саме було проведено його недавній арешт. Відомо лише, поліцейські заблокували проїзд його моторолеру.

Вінченцо Ла Порта — “білий комірець” неаполітанського мафіозного клану Контіні. На батьківщині його заочно засудили до 14 років ув’язнення. Італійський суд визнав його винним в ухилянні від сплати податків, податкових махінаціях та шахрайстві щодо іноземних постачальників.

Вінченцо Ла Порта входив до списку 100 найнебезпечніших втікачів Італії.

Раніше BitukMedia розповідало про арешт італійського мафіозі Маттео Мессіна Денаро, якого вважали найбільш розшукуваним злочинцем останні 30 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі