Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зсадити безбілетника: літак не зміг злетіти через кішку

Важливо

У Стамбулі пасажирський літак турецької авіакомпанії Turkish Airlines не зміг злетіти за розкладом. Причиною повернення лайнера в термінал аеропорту став кіт, який втік від господарки і вештався по салону. Жінка намагалася непомітно провезти улюбленця без документів.

Про це повідомляє видання DHA.

Літак рейсом Стамбул – Афіни готувався до зльоту, коли по салону повітряного судна почала бігати кішка. З’ясувалося, що тварина втекла з сумки в ручній поклажі.

Виявилося, що пасажирка рейсу не мала дозволу на перевезення кицьки, тому вона таємно пронесла тварину на борт. Через це пілотам довелося повернути літак зі злітно-посадкової смуги до терміналу аеропорту. Жінку та її тварину зняли з літака.

Пізніше представники авіакомпанії розповіли, що це не перша спроба жінки провезти кішку в такий спосіб. Керівництво Turkish Airlines вирішило внести пасажирку до “чорного списку”.

Як розповідало раніше BitukMedia, лікарня святого Франциска в американському штаті Теннессі не мала спокійного Різдва через великого бобра. Тварина вдерлася до приміщення, наполохала медиків та пацієнтів і заховалося під роялем. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі