Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Голлівудський актор Мікі Рурк збирає $1 млн на відбудову Херсону

Важливо

Американський актор Мікі Рурк оголосив збір на $1 млн. 71-річна зірка прагне підтримати родини херсонців, які внаслідок російської агресії залишились без житла. Проукраїнську позицію Рурк мав не завжди – у 2014 році виказував симпатію Путіну.

Про збір коштів на відбудову актор повідомив у відеозверненні на своїй сторінці в Instagram.

“Привіт усім, Мікі тут. Вітаю всіх вас із Новим роком, особливо всіх людей в Україні. Спостерігаючи труднощі через свого помічника Діму з Миколаєва, я глибоко зворушений і прагну підтримати One World Aid Alliance “Альянс допомоги єдиному світу”. Наша мета — відбудувати будинки в Херсоні та надати безпеку сім’ям, які переживають ці важкі часи. Ми прагнемо зібрати $1 млн, і кожна пожертва наближає нас до цієї мети”, – заявив Рурк. Він закликав своїх підписників об’єднатися заради цієї справи. 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

Такою позиція Мікі Рурка була не завжди. У серпні 2014 року він відвідав Москву на запрошення Федерації боксу росії. Актор відвідав презентацію нової колекції російського бренду, який культивує особистість президента рф. Рурк придбав сіру футболку із зображенням путіна в пілотці. 

Актор демонстративно надів нову футболку і повідомив, що має намір носити її не тільки в Москві, але і в США – через свою симпатію до президента рф.

Фото – з відкритих джерел

Міккі Рурку належить наступна цитата: “Я ніколи не перестану любити росіян лише через те, що вони росіяни. Можеш приставити до моєї голови пістолет і сказати: перестань любити їх! А я скажу: йди до біса, тисни на курок, говнюк!”. За даними Vox Ukraine, висловлювання взяте з інтерв’ю Міккі Рурка Ксенії Собчак, опублікованого у квітні 2022 року.

У цьому ж інтерв’ю він також говорить, що готовий приїхати до росії та зустрітися з путіним тільки після завершення війни з Україною.

Як розповідало раніше BitukMedia, 15-річному Сашкові з селища Новогригорівка на Миколаївщині, який знімався у кліпі Imagine Dragons, відбудували будинок. Один з донорів фандрейзингової платформи UNITED24 виділив кошти на відновлення будинку хлопця і напередодні Нового року той вже відчинив двері у нову домівку. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі