Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Принесли крісло, аудіосистему та ялинку – місцеві вимагають залатати дірку на дорозі (ВІДЕО)

Важливо

Мешканці американського містечка Гранд-Хейвен штату Мічиган намагаються примусити комунальників залатати дірку на дорозі. Спочатку місцеві закрили її кріслом. А тепер довкола неї виросла ціла житлова зона із аудіо-системою, іграшками та ялинкою.

Про це розповідає UPI.

Попри назву, яка перекладається як “Величні Небеса”, містечко Гранд-Хейвен із населенням у менш як 11 тис. осіб є звичайною американською провінцією. І ось на бульварі Норс-Бікон посеред дороги з’явилася дірка, а у ній – калюжа.

Місцевий мешканець Корі Денні приніс і поставив посеред калюжі крісло. Каже, йому це видалося кумедним. Потім крісло зникло. Міськрада каже – прибрала не вона. І дійсно – Корі побачив, що його крісло продають в інтернеті за $1 тис.

Але місцевим ідея сподобалася. Хтось приніс велике м’яке крісло, а інші почали зносити усілякі меблі так, що дірка посеред дороги нагадує тепер житлову кімнату.

Тепер люди із сусідніх містечок приїжджають, аби побувати у дірі. Кажуть, діра стала місцевою селебриті. Корі ж сподівається, що велика популярність призведе до того, що дірку таки залатають.

“Це все смішно і весело, але її треба залатати”, – каже чоловік.

Однак комунальники розводять руками – кажуть, діра знаходиться на приватній дорозі, тому місто нічого не може вдіяти. Відповідальність за неї воно не несе.

Проте, запевняють у міськраді, вони уже зв’язалися із власником і домовляються, щоб він таки залатав “кратер” у покритті найближчим часом.

Як розповідало BitukMedia, американець Джош Андерсон із міста Хоупвелла штату Вірджинія переконав місцеву владу залатати велику дірку на дорозі поруч з його будинком. Чоловік боровся із комунальниками понад рік. Але привернути їхню увагу вдалося, коли він двічі поспіль висадив у дірку дерева.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі