Понеділок, 13 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік примусив комунальників залатати дірку на дорозі, висаджуючи туди дерева

Важливо

Американець Джош Андерсон із міста Хоупвелла штату Вірджинія переконав місцеву владу залатати велику дірку на дорозі поруч з його будинком. Чоловік боровся із комунальниками понад рік. Але привернути їхню увагу вдалося, коли він двічі поспіль висадив у дірку дерева.

Про це повідомляє UPI.

Джош каже, що він та його сусіди все більше і більше були засмучені через дірку в дорожньому покритті на перехресті Південної 19-ї авеню та Річмонд-стріт.

Дірка була близько 30 см завглибшки. Джош каже, що більше року ходив до чиновників і просив її залатати. Одного дня він посадив у ній невелике дерево. Про це зняв відео у TikTok.

Комунальники приїхали, викопали дерево, але дорогу не залатали. Наступного дня чоловік прийшов додому з роботи і побачив, що дерево викопали. Він посадив ще одне і навіть повісив на нього невелику гирлянду.

Через день дорожна бригада приїхала і залатала дорогу.

“Стільки я ходив і просив зробити це, але нічого не відбувалося. І як тільки я роблю Tik Tok і розміщую посилання на їхній веб-сторінці, протягом 24 годин з’явилася бригада і все виправила”, – розповів Джош.

Як повідомляло BitukMedia, в Італії в археологічному парку фігове дерево виросло не з того боку. Смоківниця буквально звисає з склепіння стародавньої печери. Дерево, що кинуло виклик гравітації, можна побачити в неаполітанському Терме ді Байе, а зовсім не в Догоридригом з серіалу “Дивні дива”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі