Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Королева краси співала п’ять діб поспіль, щоб побити світовий рекорд (ВІДЕО)

Важливо

Колишня королева краси Гани Афуа Асантева майже безперервно співала протягом п’яти діб поспіль, аби встановити світовий рекорд Гіннеса. Загалом виступ жінки тривав 126 год і 52 хв.

Про це повідомляє UPI.

Афуа народилася у 1990-му. Більшість часу вона працювала як журналістка у Гані. Є засновницею місцевої премії “Надзвичайна жінка”, реаліті-шоу про моделей Pose For Africa та конкурсу краси для дітей віком від 7 до 13 років Miss Kidi Ghana.

Для встановлення рекорду, Афуа виконала 125 пісень. За правилами Книги рекордів Гіннеса, вона отримувала можливість перепочити 5 хв кожну годину і 20 хв кожні чотири години.

Вона почала співати на Святвечір Різдва і закінчила п’ятьма днями пізніше. Жінка спробувала побити рекорд у 105 годин, встановлений індійським музикантом Сунілом Вагмаре у 2012 році. Тепер запис виступу Афуа оцінять експерти.

Як розповідало BitukMedia, 16-річна Срушті Судхір Джагтап із Індії встановила світовий рекорд, протанцювавши 127 годин (це майже 5,5 діб). Дівчина виконувала традиційний танець і робила лише короткі перерви для відпочинку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі