Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Портал у минуле – загублений гаманець повернули доньці власниці через 65 років

Важливо

Гаманець одної із колишніх директорок кінотеатру у американському місті Атланта, штат Джорджія, знайшли у її кабінеті під час ремонту. Жінка померла у 2005-му, але гаманець таки повернули – її 71-річній доньці.

Про це розповідає CNN.

Підрядник, який робив ремонт у кінотеатрі Plaza Theater  знайшов гаманець і віддав його нинішньому власнику закладу – Крісу Ескобару.

Ескораб зрозумів, що приміщення, де знайшли гаманець, коли було кабінетом менеджера, у якому довгі роки не робили перестановку і ремонт.

“Це був портал у минуле, – каже Ексобар. А потім ми подумали, що ці ж люди жили по сусідству протягом 65 років, і замислилися, що було б добре їх відшукати”.

Ескобар провів невелике дослідження, і встановив, що колишня власниця гаманця Флой Калбрет померла у віці 87 років у 2005 році. Але Ескобар зміг зв’язатися з її дочкою, Теєю Калбрет Чемберлен, якій зараз 71 рік.

“Я навіть не можу вам сказати, як мене приголомшила ця новина. Знадобився певний час, аби призвичаїтися”, каже Тея.

Їй було лише 6 років, коли мама загубила квиток у 1958-му. Там були старі сімейні фотографії, бібліотечний квиток та лотерейні квитки.

Тея каже, що її заполонили спогади про маму, і вона дійсно відчула її присутність.

Plaza Theater  є найстарішим в Атланті і дійсно культовим місцем. Тож символічно, що така історія сталася саме там, кажуть журналісти.

Як повідомляло BitukMedia, раніше неопубліковане фото Джона Кеннеді виявив всередині компакт-диску житель Техасу. Джордж Ребелс розповів, що купив платівку канадського рок-гурту Bachman-Turner Overdrive в комісійному магазині і відкрив лише за місяць.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі