П’ятниця, 10 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тягар самотності – злочинець просився до в’язниці, аби відсвяткувати Різдво в компанії

Важливо

24-річного італійський дрібний злочинець на ім’я Маріо із міста Фрозіноне  перебував під домашнім арештом. Чоловік втік з дому і намагався потрапити до в’язниці, бо не захотів святкувати Різдво на самоті. Його повернули додому.

Про це повідомляє Corriere della Sera.

На передодні Різдва Маріо втік з-під домашнього арешту та прийшов до воріт в’язниці Сан-Доменіко й попросив його заарештувати. На питання персоналу, він відповів, що хоче провести Різдво з ґратами, у компанії інших злочинців.

Чоловік при цьому не попередив про свій намір ні власного адвоката, ні судових наглядачів. Персонал викликав поліцію, і копи відвезли чоловіка назад додому. Невдовзі його допитають слідчі.

Маріо відбуває покарання за дрібні правопорушення. Невдовзі він постане перед судом за порушення режиму домашнього арешту. Чоловік каже – проситиме, аби наступного разу його посадили до в’язниці, як цього вимагає закон.

Як повідомляло BitukMedia, напівпричіп із 24 тоннами вершкового масла викрали зловмисники у данському місті Хернінг вранці 4 грудня. Це еквівалентно 120 тис. упаковок цього продукту. Поліція дивується – кому може знадобитися стільки?

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі