Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Новина для фанатів Подерв’янського – у Данії викрали 24 тонни вершкового масла

Важливо

Напівпричіп із 24 тоннами вершкового масла викрали зловмисники у данському місті Хернінг вранці 4 грудня. Це еквівалентно 120 тис. упаковок цього продукту. Поліція дивується – кому може знадобитися стільки?

Про це повідомляє TV Midtvest.

Спеціального охолоджувального напівпричепу на своєму терміналі недорахувалася данська філія німецької транспортної компанії Krone Fleet. У причепі було 19 контейнерів, заповнених маслом.

Поліція припускає, що дії зловмисників були заздалегідь сплановані і вони точно знали, на що полювали.

“Абсолютно виключна кількість! Буває таке, що пачку масла вкрадуть із супермаркета. Але треба знати, як поводитися із такою його кількістю”, – каже представник місцевої поліції.

Пізніше контейнер знайшли у місті Ольгод, але без масла. Поліція шукає свідків, хто бачив, як викрадали вантажівку чи як перевантажували контейнери.

“Ти ж не поїдеш із 24 тоннами масла на легковому авто!” – коментують правоохоронці.

Здається, що у цій новині об’єдналися сюжети двох відомих сатиричних п’єс українського письменника та художника Леся Подерв’янського – “Гамлет або фєномен датського кацапізму” та уже культова п’єса про масло.

Як повідомляло BitukMedia, французька поліція запобігла крадіжці двох вантажівок із оригінальним шампанським. Вміст кожної машини оцінють у близько 300 тис. євро.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі