Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Сендвічі врятували нас” – нахабний слон вдерся хоботом в авто (ВІДЕО)

Важливо

Австралієць Касун Баснаяке разом з родиною пережив напад дорослого слона на автомобіль у Національному парку Яла на Шрі-Ланці. Тварина розбила скло і заходилася нишпорити хоботом у салоні у пошуках їжі.

Про це повідомляє ВВС.

Родина Баснаяке зняла на відео момент атаки на них. Як видно на кадрах, тварина вибігає із кущів і цілеспрямовано прямує до авто. Поки водій намагається впоратися із коробкою передач, слон розбиває хоботом скло. Потім починає нишпорити хоботом у салоні у пошуках їжі.

“Татусю, можна вийти? Мені страшно!” – каже маленький син Касуна.

Сам же австралієць здогадується почати давати слону їжу – картоплю фрі. Як він потім розповів, віддав тварині також рештки сендвіча.

“Водій сказав нам дати слону щось. Сказав мені викинути за вікно рештки сендвіча мого сина. Після цього водій зміг прискоритися. Ті сендвічі і картопля, ймовірно, врятували нам життя”, – розповідає наляканий австралієць.

Як повідомляло BitukMedia, жовтневе відео з Австралії, як кенгуру намагається втопити собаку в річці, стало вірусним в Мережі. Але, за словами місцевих, це далеко не унікальний випадок, коли сумчасте вдається до такого трюку. Кенгуру виробили стратегію, і в її основі лежить генетична памʼять, – пояснюють зоологи.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі