Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Це і є причина розпарованих шкарпеток? – родина знайшла полоза у будинку на воді (ВІДЕО)

Важливо

Родина американців із Флориди випадково знайшла величезну змію у шухляді для шкарпеток. Ще більш дивно, що сталося це у плавучому домі на воді.

Про це повідомляє UPI.

Родина виклала у мережу відео своєї зустрічі із полозом східним. Як видно на кадрах, змія зайняла позу для оборони, коли хтось із родини відкрив одну із шухляд шафи. Подія сталася біля американського міста Рив’єра-Біч.

Друг родини погодився допомогти спіймати полоза. Як видно із кадрів, змія вкусила чоловіка за руку, але цей вид є неотруйним.

Родина припускає, що рептилія могла потрапити на човен, сподіваючись перечекати негоду. Її випустили у природне середовище.

Змії часто шукають прихистків у житлах людей. Їх знаходять у ванних кімнатах, вагони, кухнях, літаках, машинах, готельних номерах та офісних шухлядах. Але на човни вони потрапляють рідко.

Полоз східний, також відомий як  “жовта щуряча змія” та “техаська щуряча змія” виростає до 1,5 м. Мешкає у Північній Америці, полюбляє широколисті ліси.

Як розповідало BitukMedia, одного дня Шеллі Сміт із американського Річмонда вийшла з будинку і побачила, що шпинат на її городі їсть величезна шпороносна черепаха. Гіганта назвали Танк Френк. Звідки він взявся посеред грядок, невідомо.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі