Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка знайшла величезну черепаху на городі – походження гіганта невідоме

Важливо

Одного дня Шеллі Сміт із американського Річмонда вийшла з будинку і побачила, що шпинат на її городі їсть величезна шпороносна черепаха. Гіганта назвали Танк Френк. Звідки він взявся посеред грядок, невідомо.

Про це розповідає The Guardian.

Френк важить близько 16 кг. Шеллі каже, що спочатку прийняла черепаху за величезний камінь і замислилася – звідки він взявся? А потім повільно заворушився. Підійшовши ближче, вона побачила, що той їсть її шпинат.

Шеллі – кінолог, але що робити із черепахою, вона не знала. Жінка знайшла групу будівельників, і вони перенесли гостя у басейн у формі черепахи, в якому Шеллі миє зазвичай свого пса.

“Він був таким красивим. У нього були величезні ноги, як у слона. Він дивився на нас, а коли хтось із нас звертався до нього, він повертав голову”, – пригадує жінка.

Коли ветеринари спитали її телефоном, на скільки черепаха велика, Шеллі видала: “більший ніж тарель, за якою ви можете всадити 24 осіб на День подяки за індичкою”.

Зараз Френк на перетримці, і йому шукають нового господаря. Ветеринари розповідають, що ці тварини походять із Сахари. Френк ще молодий, але проживе він приблизно до 100 років.

Шпороносні черепахи перебувають на грані зникнення, але їх провозять контрабандою, розповідають ветеринари. Коли ж господарі не можуть їх утримати з якихось причин, вони просто викидають цих тварин.

Як розповідало BitukMedia, 4 грудня свій День народження святкує найстаріша сухопутна тварина – черепаха Джонатан на острові Святої Єлени. Офіційно йому 190 років, але науковці припускають – може бути і не менше 200.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі