Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік побився із кенгуру – той намагався втопити його собаку (ВІДЕО)

Важливо

Колишній коп та майстер джіу-джитсу Мікі Молоні побився у річці із кенгуру. Чоловік загубив собаку, а потім побачив, що пса тримає під водою кенгуру.

Про це розповідає New York Post.

Епічна битва сталася на річці Муррей у австралійському штаті Вікторія. Молоні прогулявся узбережжям, як раптом помітив, що один із його собак – Хатчі – десь зник. Інші ж собаки поводилися надзвичайно тихо і не йшли у воду, хоча полюбляють бавитися в річці.

Молоні каже, що побачив у річці кенгуру зростом понад 2 м. Той тримав свої передні лапи під водою. В цей час з-під води випірнув пес, вода текла з його рота і він відчайдушно загавкав, що більше нагадувало крик.

“Кенгуру в прямому сенсі витріщався на мене”, – пригадує екс-коп.

@milduramartialarts1

As requested, the famous kangaroo vs man, last one got taken down! Will post an update of some sort soon!! #fyp #australia #kangaroo #manvskangaroo

♬ original sound – Mildura Martial Arts

Молоні вивчав свого часу джі-джитсу у Бразилії. Він кинувся до кенгуру із криком “Я тобі зараз голову відіб’ю!” та пхнув його. Тварина похитнулася і відійшла назад, очевидно від несподіванки. Однак швидко оговталася і завдала ударів у відповідь.

Кенгуру вибив телефон Молоні, який весь час фільмував, і пристрій упав у воду. Наступні кадри, які було видно – чоловік іде до берега, регочучи від такої оказії. На берег вибираються і собаки. Кенгуру ж продовжує стояти в річці.

Як розповідало BitukMedia, англієць Ендрю О’Коннор отримав у мережі прізвисько “заклинач корів” після того, як зумів голими руками зупинити цілу череду. Сталося це під час підйому на гору Грейт-Дан-Фелл в англійських Пеннінах.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі