П’ятниця, 10 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Голими руками – велосипедист зупинив череду корів (ВІДЕО)

Важливо

Англієць Ендрю О’Коннор отримав у мережі прізвисько “заклинач корів” після того, як зумів голими руками зупинити цілу череду. Сталося це під час підйому на гору Грейт-Дан-Фелл в англійських Пеннінах.

Про це розповідає UPI.

Ендрю став популярним після того, як виклав у мережу свій запис із камери GoPro. Він зупинився, щоб змінити батарейки у камери дорогою на гору.

І тут на дорозі з’явилася череда корів, яка сунула просто на нього. Вони мали зайти у ворота, натомість череда проминула їх і попрямувала далі – на Ендрю. Той зрозумів, що він у небезпеці, бо була тільки вузька стежка між двома кам’яними стінами.

Між корів ішов фермер. Він крикнув Ендрю – “зупини їх!” і почав показувати, як це зробити.

“Я думав, вони не зупиняться”, – пригадує велосипедист.

Ендрю розповідає, що не мав уявлення, що треба було робити, тож він витягнув вперед руки, як показував здалеку фермер, і почав командувати: “Стій! Стій!”. Череда зупинилася.

Відео стало вірусним, і донька фермера знайшла Ендрю в соцмережах. Чоловік вражений славою своїх корів.

“Я трішки вийшов із зони комфорту”, – каже велосипедист. І додає, що вивчив важливий урок із цього:

“Прикидайся, що ти можеш, доки у тебе насправді не вийде (Fake it until you make it). Просто зберігай мужнє обличчя”, – жартує він.

Як розповідало BitukMedia, водій із американського штату Небраска переробив своє авто, аби катати на пасажирському сидінні величезного бика породи ватуссі. Поліція від такого в шоці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі