Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Остання воля – дівчина-підліток виграли автомобіль на похоронах

Важливо

16-річна американка Габріелла Бонем із Ель Рено у штаті Оклахома виграла Volkswagen Beetle на похоронах. Лотерея була останньою волею покійної – Діани Свіні. Примітно, що Габріелла не знала цієї жінки.

Про це розповідає New York Post.

Габріелла живе за майже 50 км від від міста Оклахома, де померла Свіні. Вона побачила оголошення про розіграш автомобіля по телебаченню – родина покійної намагалася надати йому максимального розголосу. Габріелла взяла із собою ще старших сестер та кузин. Каже, перед походом посміялися, що це буде прикольна пригода.

На похоронах родина показувала присутнім слайд-шоу про життя Діани, розповідала, що це була мила і весела людина. Що вона дуже любила свою родину і церкву, куди ходила. І однозначно, була щедрою. Померла вона 7 липня 2022-го.

Габріелла заповнила анкету на квитку для розіграшу і пішла додому. Від родини покійної Діани дівчина не чула звісток близько року.

Родичі пояснюють – надто багато часу зайняло оформлення спадщини. Коли ж все владнали, взялися за розіграш. Протягом року квитки зберігали у себе дві подруги покійної Діани, яких та визначила наперед, – Руді Еспіноза і Тейлор Херт. Вони і провели розіграш автомобіля 15 вересня цього року.

Габріелла каже, що було шокована від неочікуваного дзвінка.

“Ми з родиною тоді були у подорожі. Почувши, що мені сказали, я просто остовпіла посеред готельного номеру, а батьки намагалися допитатися – “що сталося? все гаразд?” – пригадує вона.

Рінк Інґрам, племінник покійної Діани, який займався організацією розіграшу, каже – тітонька була б потішена тим, кому дісталося авто.

“Прекрасний переможець. Вона була б у захваті. Життя молодої дівчини лише починається”, – каже чоловік.

Габріелла ж каже, що отримати авто було дуже хвилююче. І хоч вона уміє кермувати, пережила стрес.

“Це було таке відчуття тиску. Я думала: не нароби дурниць. Ти умієш кермувати. Просто поїдь геть”, – пригадує свої враження дівчина.

Інґрам каже, що тепер Габріелла починає своє життя у відповідності із духом доброї і щедрої Діани.

Як повідомляло BitukMedia, 1,2 млн доларів у лотерею виграла в Індії група з 11 прибиральниць свого штату. Жінки скинулися грошима, аби придбати тільки один лотерейний білет, який коштував 3 долари.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі