П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Скинулися на білет: 11 прибиральниць виграли у лотерею 1,2 млн доларів (ВІДЕО)

Важливо

1,2 млн доларів у лотерею виграла в Індії група з 11 прибиральниць свого штату. Жінки скинулися грошима, аби придбати тільки один лотерейний білет, який коштував 3 долари і зірвав джек пот.

Про це пише The Insider.

Минулого місяця група вирішила купити квиток вартістю 250 рупій для лотереї Monsoon Bumper Prize (лотереї Bumper Prize видаються до особливих випадків, таких як фестивалі).

Фото – NurPhoto/Getty Images

На своїй основній роботі жінки прибирають небіорозкладні відходи з будинків у Параппанангаді, місті в південному індійському штаті Керала.

За повідомленням інформаційного агентства NDTV, до виграшу у червні ці 11 жінок заробляли так мало, що деяким довелося позичати гроші, аби взяли участь у спільній покупці білета вартістю 3 долари.

У білет, що виявився щасливим, дві жінки вклали по 15 центів, а решта дев’ять — по 30 центів, щоб компенсувати нестачу, повідомляє місцеве видання The News Minute.

“Ми й раніше купували лотерейні білети, об’єднуючи гроші. Але це перший раз, коли ми виграли мегаприз”, — розповіла Радха, жінка, яка купує квитки для групи.

“Ми домовилися, що отримаємо рівну частку, якщо щось виграємо”, — каже Куттімалу. “Ми не очікували, що виграємо таку величезну суму грошей!”

Про перемогу жінки дізналися лише через день після жеребкування, коли одна з них попросила чоловіка перевірити результати. “Це вже четвертий раз, коли ми купуємо квиток на великий приз, — каже Радха BBC. — Нам пощастило на четвертий раз!”

Фото – BBC/File

Близько 3 доларів за день роботи – стільки зазвичай заробляє кожна прибиральниця з цієї групи жінок. Плюс додатковий прибуток від продажу зібраних відходів. Така мізерна заробітна плата не дозволяє жінкам утримувати свої сім’ї, і деякі з них змушені брати кредити для оплати освіти своїх дітей.

Кільком прибиральницям не щастить уже кілька десятиліть. В однієї жінки будинок був змитий повінню у 2018 році. Інша втратила чоловіка через відмову нирок 2022 року, коли її сім’я не могла дозволити собі пересадку органів, повідомляє .

Після сплати податків жінки отримають близько 765 тис доларів США, які будуть розділені між ними. Дві з жінок, які вклали по 15 центів, отримають десяту частину частки в розмірі 76,5 тис. доларів, а решта дев’ять жінок – розділять решту порівну. Усі вони планують продовжувати працювати на своїх санітарних посадах.

“Ми — найчистіший муніципалітет у Малаппурамі, і ми продовжуватимемо працювати, щоб зберегти цей статус. Тепер ми хочемо, щоб і інші тут виграли в лотерею”, — сказала одна з жінок, ім’я якої не називається.

У п’ятницю, через день після перемоги, яка змінила життя 11 жінок, всі вони як завжди прийшли до офісу агентства, щоб відновити роботу. “Ми вирішили одне”, — каже Ліла. “Ми не залишимо цю роботу, тому що саме цей колектив приніс нам процвітання”.

Як розповідало раніше BitukMedia, український біженець виграв у лотерею півмільйона євро. Чоловік проживає на території Бельгії. Ця європейська країна не розголошує імена своїх переможців, але дещо про щасливчика таки відомо.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі