П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Український біженець виграв півмільйона в європейській лотереї

Важливо

Український біженець виграв у лотерею півмільйона євро. Чоловік проживає на території Бельгії. Ця європейська країна не розголошує імена своїх переможців, але дещо про щасливчика таки відомо.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

12 червня представники Національної лотереї Бельгії підтвердили, що головний приз миттєвої лотереї дістався українському біженцю. Чоловік виграв 500 тисяч євро.

Щасливий квиток був придбаний у травні на заправній станції за п’ять євро. Виходить, його ставка зросла в сто тисяч разів.

За законом Бельгія не розголошує імена переможців своїх лотерей. Про володаря призу відомо тільки те, що йому від 18 до 24 років. Молодий чоловік перебуває в країні вже рік.

“У нього змішані почуття (щодо виграшу). Важко радіти чомусь, коли в твоїй рідній країні війна”, — сказала Джок Вермоер, речниця Національної лотереї, маючи на увазі загарбницьке повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Вермоєр додала, що після отримання виграшу переможець спочатку планує влаштувати свято і подякувати всім, хто допоміг йому в Бельгії, а потім хоче зробити щось для своїх співвітчизників і відновлення України.

Вона також розповіла, що хоча українець щасливий у Бельгії і вже знайшов тут роботу, він прагне повернутися на батьківщину, щойно закінчиться війна.

До слова, виграш у лотерею в Бельгії не оподатковується. Торік 165 жителів маленького бельгійського селища виграли 142 897 164 євро.

Раніше BitukMedia розповідало про 50-річну жінку з України, яка працює доглядальницею за людьми похилого віку в італійському місті Авелліно. Вона виграла в миттєву лотерею півмільйона євро.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі