П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українка в Італії виграла в лотерею півмільйона євро

Важливо

50-річна жінка з України, яка працює доглядальницею за людьми похилого віку в італійському місті Авелліно, виграла в миттєву лотерею півмільйона євро. Виграшний квиток вона придбала за кілька хвилин до закриття крамнички.

Про це розповідає ТСН з посиланням на видання Corriere della Sera. 

Ввечері 22 лютого українка придбала лотерейний квиток у тютюновій крамниці перед самим закриттям. Не відходячи від прилавку вона зішкрябала покриття на квитку лотереї Scratta & Vinci і ще довго не могла повірити, що виграла 500 тисяч євро. 

Власник тютюнової крамнички Еміліано Новієлло розповів, що вже збирався зачинятись, коли зайшла жінка і придбала квиток за 5 євро.

Виграшний купон.

“Вона купила квиток, подряпала його і виграла 500 000 євро. Вона попросила нас перевірити це, щоб отримати підтвердження виграшу”, – каже продавець. Навіть він не одразу зрозумів, що сталось. А потім перевірив купон на своєму апараті і з’явився напис “Виграш понад 10 тисяч євро”. “Виграшна картка! Жінка не могла в це повірити, і після того, як я кілька разів підтвердив їй, що вона дійсно виграла, вона поцілувала і обійняла нас. Вона була дуже щаслива”, – переповів Новієлло обставини виграшу, який тепер повністю змінить життя українки.

Еміліано Новієлло, власник тютюнової крамнички, та Ніна, щаслива такса.

За його словами, найбільшим виграшем в його крамниці раніше була сума у 240 тисяч євро з лотерейного квитка вартістю 2 євро. Еміліано Новієлло каже, що відвідувачі вірять, що його такса Ніна – щаслива, а тому пестять її – на удачу.

Раніше BitukMedia розповідало про мільйонний виграш, який підказав подружжю гавкіт собаки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі