П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Гавкіт собаки підказав – подружжя виграло мільйон у лотерею

Важливо

50-річні чоловік та дружина, імена яких не називають, із Нового Тайбею на Тайвані виграли 1 млн тайванських долларів – близько $33,1 тис. Вони купили квиток, керуючись гавкотінням собаки породи шіба-іну, який належить власнику лотерейної крамнички.

Про це повідомляє Focus Taiwan.

Подія сталася у середу цього тижня. Подружжя вирішило купити квиток, зачувши гавкіт собаки. Мандаринською китайською мовою гавкіт собак передають словом “вонґ”, що звучить майже так само, як слово “багацтво” та “процвітання”. Саме про це й подумала пара, коли вирішила взяти участь в лотереї.

Вони купили лотерейний квиток NT$20 million Super Red Envelope – виграш там можна дізнатися одразу, стерши скретч-покриття. Один квиток коштує 2 тис. тайванських долларів – близько $66. Квитки випустили на честь Нового року.

Весь цей час, поки подружжя купувало квиток і терло його, собака гавкав не перестаючи, повідомляє організатор лотереї Taiwan Lottery Co.

Як повідомляло BitukMedia, aмериканка із міста Сент-Луїс штату Міссурі купила квиток скретч-лотереї і ледь не забула про нього. Про виграш у $1млн  дізналася, коли вирішила перевірити цифри на заправці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі