Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Вільний від відносин”: чоловік втомився бути людиною і став вовком

Важливо

Японець Тору Уеда захотів стати вовком. 32-річний інженер з Токіо витратив три мільйони єн (850 тис. гривень) на реалістичний костюм для перетворення на тваринуКаже, тепер почувається вільним.

Про це повідомляє LADbible.

За словами японця, він втомився бути людиною і почувається вільним, коли стає вовком. “Коли я вдягаю свій костюм, то відчуваю, що більше не є людиною. Я вільний від людських відносин. Я можу забути про всі неприємності, пов’язані з роботою та іншими речами”, – пояснює він.

Костюм виготовила компанія Zeppet, що займається реквізитом для телешоу та фільмів. Перед цим чоловік кілька разів зустрічався зі співробітниками компанії, ділився з ними фотографіями вовків та обговорював найдрібніші деталі костюма. що Пояснив, що хоче отримати найреалістичнішого вовка, який вони можуть створити, і водночас, щоб дозволяв йому ходити як зазвичай. Над створенням костюма працювали четверо людей протягом 7 тижнів.

Фото – Zeppet Workshop

Забаганка обійшлась інженеру у 23 тис. доларів. І хоча це велика сума грошей, результат вартий для Уеди кожного цента, оскільки дає йому відчуття свободи.

“Коли я дивлюся в дзеркало, я бачу вовка, і це дуже хвилююче”, – каже чоловік. Попри бажання якнайчастіше перевтілюватися у вовка, Тору Уеда не бажає ходити в костюмі вовка вулицями. Він також не збирається вдягати його на маскаради.

Фото – Zeppet Workshop

Чоловік перевтілюється, коли запрошує до себе друзів. За його словами, вони раді за нього, хоч ніхто з них і не любить носити такі костюми сам.


Фото – CHRISTOPHER JUE

Як розповідало раніше BitukMedia, 69-річний американець Джозеф Хенні із Філадельфії 5 років живе в одній квартирі з алігатором Воллі. Рептилія врятувала його від депресії після важких потрясінь.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі