Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Криза середнього віку – алігатор вилікував чоловіка від депресії

Важливо

69-річний американець Дзозеф Хенні із Філадельфії 5 років живе в одній квартирі із алігатором Воллі. Рептилія врятувала його від депресії після важких потрясінь

Зворушливу історію розповідає The Guardian.

П’ять років тому за два тижні у Хенні померло троє членів родини та четверо найближчих друзів. Чоловік перебував у важкій депресії. Одного дня до нього прийшов знайомий активіст, який рятує тварин, і приніс Хенні дитинча алігатора.

Тоді воно було лише півметра завдовжки. Тепер Воллі – це офіційна тварина емоційної підтримки Джозефа, її допоміг зареєструвати психіатр, який лікував чоловіка. Воллі зараз виріс до 1,7 м завдовжки.

“Я закрився у глибокій депресії. Лікар хотів виписати мені пігулки, але я не хотів їх приймати. Через два місяці я прийшов до нього на зустріч. Він спитав мене – “Джо, що ти робиш? У тебе все добре!”. Я сказав – я гуляю зі своїм алігатором”, – пригадує Хенні.

Він грав із Воллі у хованки, алігатор бавився, стягуючи з господаря ковдру чи забираючи подушку. “Він робить те, що алігатори не роблять”. – каже Хенні.

Він пригадує, що з 11 років їздив верхи на биках. А коли був молодшим, то брав участь у родео. Більшість свого часу він працював будівельником, але також мав посади і в зоопарках чи заповідниках. Хенні доводилося брати додому ігуан, гримучих змій, кобр, комодських варанів та алігаторів, якщо зоопарки чи заповідники з якихось причин поки не були готові прилаштувати тварину.

Але Воллі не схожий на інших алігаторів. Від не кусається і не хоче їсти все живе. Хенні  носить улюбленця грати з дітьми у дитячому таборі.

Немає опису світлини.
Воллі у костюмі Санта-Клауса. Фото: Wallygator

Чоловік каже, що його відмовляли від ідеї мати алігатора як домашню тварину.

“Мені сказали, що це у мене криза середнього віку”, – пригадує чоловік. Але знайомі швидко змінили свою думку.

 Найкраща подруга Джозефа подала за Воллі заявку у конкурс «Кращий домашній улюбленець Америки». Хенні сподівається, що вони виграють. Але навіть якщо ні, то у нього великі плани на алігатора.

“Я сумніваюся, що мене пустять з ним на літак. Але є ще кораблі, потяги, можна мандрувати на машині. Ми все це можемо”, – каже чоловік.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 30 серпня Укрпошта випустить першу офіційну благодійну марку країни. Її “обличчям” стане Пес Патрон.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі