П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка виграла $1млн – лотерейний квиток ледь не викинула у смітник

Важливо

Американка із міста Сент-Луїс штату Міссурі купила квиток скретч-лотереї і ледь не забула про нього. Про виграш у $1млн  дізналася, коли вирішила перевірити цифри на заправці.

Про це повідомляє UPI.

Скретч-квитки – це різновид квитків у лотереї, коли цифри не закреслюються самостійно гравцем. Натомість, квиток уже містить певний набір цифр. І якщо вони співпадають із виграшною комбінацією, гравець отримує певну суму.

Неназвана жінка із Сент-Луїса поклала свій новий квиток до купи тих, які не виграли, у своїй машині і возила його з собою два дні. Американка була готова його викинути, але раптом вирішила перевірити усі квитки ще раз на одній із заправок у Сент-Луїсі. Це можна зробити за допомогою спеціального сканера на заправках та в невеликих магазинах.

“Я не могла повірити, я сканувала квиток кілька разів, але автомат мені повторював – ви виграли $1млн, відвідайте офіс лотереї”, – каже переможниця.

Як повідомляло раніше BitukMedia, $1,337 млрд виграв власник лотерейного квитка у США. Виграшну комбінацію вгадала лише одна людина. Однак, усі гроші відразу вона не отримає.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі