П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Капітан очевидність” – ведучого висміяли за історію з ведмедиком

Важливо

Ведучого BBC висміяли за репліку, що Ведмедик Паддінгтон – насправді – “не справжній”. Журналіст озвучив “шокуючу” новину під час програми про життя королеви Єлизавети ІІ. Він зокрема згадував про ролик з Піддінгтоном, виготовлений до Платинового ювілею Її Величності.

Про це повідомляє Mirror.

На святковому концерті біля Букінгемського палацу з нагоди 70-річчя на престолі показали милий відеоролик –  британська королева чаює разом з ведмедиком Паддінгтоном, героєм популярних дитячих книг та фільмів.

Королева пригощає ведмежа чаєм і зізнається, що теж полюбляє фруктовий мармелад. Після цього королева дістає зі своєї сумочки сендвіч з мармеладом. Вона зазначає, що, як і її гість, завжди має запас мармеладу «про всяк випадок». Тільки ведмежа ховає свій під капелюхом, а королева — у сумочці. Паддінгтон схвально киває, вітає Її Величність з ювілеєм і кумедно п’є чай просто з носика чайника.

Улюблений британський персонаж каже: “Дякую… за все” та “З ювілеєм, Ваша Величносте”… Для багатьох цей ролик став родзинкою літніх святкувань, і після смерті королеви зворушливий кліп знов показали по всьому світу.

І от один британський ведучий поділився приголомшливою новиною –  і  виставив себе на посміховисько. Під час обговорення ролика в ефірі ведучий раптом сказав: “Можна додати дещо про сценку з ведмедиком Паддінгтоном, яку ми всі бачили?

Ми повинні розуміти, що Королева відіграла її в порожній залі. Це був не справжній Паддінгтон, хоча він так і виглядав. Вона зіграла ніби говорить до Паддінгтона, а потім спеціалісти з комп’ютерної графіки увійшли та анімували зображення Паддінгтона для неї!”

Невдовзі після виходу в ефір фрагмент ефіру почали ширити в Twitter. Новина людей збентежила і розвеселила. Один жартівник відповів: “Це багато що пояснює. Я чув, що вони так ненавиділи одне одного, що не могли бути на знімальному майданчику разом і мусили зніматись окремо”.

Інший зауважив: “Я думав, що Паддінгтон зняв це сам, а потім вони наклали графічну королеву”. Третій написав: “У коментаторів офіційно закінчилися теми для розмов”.

Це не єдина новина про Паддінгтона. Адміністрації восьми Королівських парків Лондона тепер просять відвідувачів припинити приносити сендвічі з мармеладом. Засмучені смертю Єлизавети ІІ британці масово приносять до Букінгемського палацу квіти, записки, іграшкових ведмедиків і…улюблений перекус. “Не соромтеся приносити квіти, але більше не треба піддінгтонів  чи сендвічів з мармеладом», – закликають на телебаченні.

Фото – The Telegraph

Королівські парки також закликають шанувальників не залишати повітряні кульки та запалені свічки через те, що ті загрожують дикій природі. 

Як повідомляло раніше BitukMedia, на час смерті королеви Єлизавети ІІ у неї було четверо собак. За ними доглядатимуть у палаці, поки їх не заберуть члени королівської родини. Скоріш за все, собак візьмуть до себе усіх гуртом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі