Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Розповіли, що буде із собаками королеви Єлизавети ІІ

Важливо

На час смерті королеви Єлизавети ІІ у неї було четверо собак. За ними доглядатимуть у палаці, поки їх не заберуть члени королівської родини. Скоріш за все, собак візьмуть до себе усіх гуртом.

Про це повідомляє CNN.

Королева Єлизавета ІІ мала останнім часом двох собак своєї улюбленої породи вельш-коргі пемброк Муік і Сенді. Також у неї був пес Кенді породи доргі – нечистокровний коргі. Кокер-спаніель Ліссі з’явився у королеви у січні цього року. Доргі часто з’являлися у королівській родині, коли хтось із коргі королеви Єлизавети мав цуценят із таксою її сестри, принце Маргарет.

Джо Літл, королівський біограф і редактор журналі Majesty вважає, що за собаками доглядати персонал замку, перш ніж їх усиновлять принцеса Анна та принц Ендрю.

«У минулому у принцеси Анни були власні коргі», — пояснив він. «Двоє останніх собак королеви надійшли від герцога Йоркського та його дочок, тож, можливо, вони могли б піти до нього. Малоймовірно, що вони будуть розділені».

Загалом, королева мала десятки коргі протягом життя. Все почалося, коли вона закохалася у собаку Дукі цієї породи, який належав її батьку Геогу VI. На своє 18-річчя вона отримала власну коргі Сюзан. Її королева брала у свій медовий місяць із принцом Філіпом.

Як повідомляло раніше BitukMedia, українського улюбленця пса Патрона нагородили відзнакою, що вручається за зв’язок між людством і собаками. Премію Palm Dog вручають у Каннах найкращому собаці, котрий знявся у фільмі-учаснику кінофестивалю.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі