Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У лотерею виграли понад $1,3 млрд

Важливо

$1,337 млрд виграв власник лотерейного квитка у США. Виграшну комбінацію вгадала лише одна людина. Однак, усі гроші відразу вона не отримає.

Про це повідомляє CNN.

Національна лотерея США Mega Millions  провела розіграш і визначила переможця. Виграшні номери –  13, 36, 45, 57, 67 і “мега-кулька” під номером 14.

Відомо, що майбутній мільярдер купив квиток на заправці у місті Дес-Плейнс, штат Іллінойс.

«Ми не впевнені, що власник досі знає, що він виграв приз. Тож ми захоочуємо усіх перевірити їх квитки», – сказали організатори лотереї.

Однак, на руки $1,337 млрд переможець не отримає. Він може обрати або варіант одноразової виплати – і тоді отримає $780 млн. Або ж якусь частину він отримає спочатку, а іншу – протягом наступних 29 років.

Переможець має рік на те, щоб заявити про себе. Відповідно законодавства штату Іллінойс, він може попросити не розголошувати його ім’я і місто, в якому живе.

Магазин на заправці, у якому продали квиток, теж отримає винагороду –  $500 тис.

26 квитків, власники яких вгадали перші 5 цифр у цьому розіграші, виграли по $1 млн і більше. Ще 26 – по $2 млн. Вони активували ігровий коефіцієнт, який помножує не джекпотні виграші, ця послуга вартує $1.

Як повідомляло раніше BitukMedia, мешканка села в індійському штаті Мадх’я-Прадеш Ґенда Бай випадково знайшла у лісі необроблений діамант. Він має вагу 4,39 карат (0,88 грам) і коштує близько $25,5 тис. Жінка планує на суму від його продажу збудувати будинок і влаштувати весілля для своїх дітей.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі