П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка знайшла в лісі діамант вартістю $25,5 тис.

Важливо

Мешканка села в індійському штаті Мадх’я-Прадеш Ґенда Бай випадково знайшла у лісі необроблений діамант. Він має вагу 4,39 карат (0,88 грам) і коштує близько $25,5 тис. Жінка планує на суму від його продажу збудувати будинок і влаштувати весілля для своїх дітей.

Про це повідомляє The Hindu.

Бідна жінка із села у індійському штаті  пішла збирати дрова. Але випадково побачила на землі дорогоцінний камінь. Слід зазначити, що Мадх’я-Прадеш відомий своїми алмазними копальнями.

Знахідку оцінив і підтвердив журналістам місцевий спеціаліст із дорогоцінного каміння. Влада сказала, що камінь продадуть на аукціоні, візьмуть податки, а гроші віддадуть жінці.

Ґенда розповіла журналістам, що живу вкрай бідно і дрова, які вона збирає в лісі, вона зазвичай продає. Жінка має чотирьох синів і двох дочок. Гроші від продажу діаманта збирається пустити на весілля дітей і побудувати родині гарний будинок.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у Анголі знайшли рожевий діамант вагою 170 карат (34 грами). Це найбільший представник таких дорогоцінних каменів за 300 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі