П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Потяг до перемоги” отримав престижну європейську нагороду

Важливо

Потяг до перемоги” переміг у номінації  Transport and Logistics конкурсу із PR та креативності European Excellence Awards. Склад із семим вагонів, розписаних українськими митцями, обійшов конкурентів із DHL, FedEx та VAG.

Про це повідомляє Укразалізниця у Telegram.

“Потяг до перемоги” — це 7 вагонів, розписаних українськими митцями у рамках спільного проєкту Укрзалізниці, комунікаційної агенції Gres Todorchuk та сучасних українських митців.

Кожен вагон «Потягу до перемоги» присвячений тимчасово окупованим територіям України та подвигам людей, які чинять опір російським загарбникам, писало BitukMedia. 

А саме вагони присвячені Криму, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській та Харківській областям. Керувала проєктом Катя Тейлор.

Фото: Укрхзалізниця

Український потяг обійшов чотири гіганські скульптури від FedEx “Чемпіони без упаковки”. Вони зображували найвідоміші моменти Ліги чемпіонів УЄФА. Для їх створення використали 130 перероблених коробок FedEx. Скульптури встановили біля стадіону Ататюрка у Стамбулі за тиждень до фіналу кубку УЄФА.

Гігант логістики DHL створив пісню Forever Me для просування водостійкого одягу для серферів. Також він запустив соціальну програму yellowunited.

Компанія VAG запустила кампанію, за якою подорожувати усією Німеччиною можна було з квитком, який коштує всього лише 9 євро. Так популяризували громадський транспорт і екологічне мислення.

Як розповідало BitukMedia, Укрзалізниця створила перший у світі автономний поїзд-кухню – Food Train. Цьому сприяв досвід минулої зими, коли вокзали стали центрами обігріву та харчування для всіх українців у прифронтових регіонах. Поїзд-кухня здатен працювати до 7 днів автономно, видаючи до 10 тис. порцій їжі щодня.

 23 листопада, в День подяки — традиційне американське родинне свято — цей поїзд вирушив з Києва до Харкова та Ізюма. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі