Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Я люблю тебе, я хочу повернутися додому” – хлопець у розшуку шість років кочував горами

Важливо

Британський підліток Алекс Бетті зник у 2017-му під час відпочинку у Іспанії разом із мамою та дідусем. Шість років поліція шукала хлопця. Тепер зрозуміло, що він весь цей час років кочував із пересувною релігійною комуною у Піренеях.

Про це розповідає ВВС.

Алекса, якому зараз 17, знайшли вранці у середу 13 грудня в передгір’ях Піренеїв. Його помітив водій доставки Фаб’єн Ачідіні. Хлопець розповів, що він іде пішки уже чотири дні із гір. Перевіривши ім’я, водій побачив, що Алекс у розшуку, і доправив його до поліцейського відділку.

Алекс розповідає, що він планував знайти посольство Британії і попросити про допомогу.

Хлопець попросив Фа’бєна скористатися його соціальними мережами, знайшов там бабусю і написав:

“Привіт, бабусю, це Алекс. Я у Франції, у Тулузі. Я дуже сподіваюся, що ти отримаєш це повідомлення. Я люблю тебе, я хочу повернутися додому”.

Бабуся С’єзен Каруана є офіційним опікуном Алекса – дідусь Девід і мати Мелані Бетті не мають опікунських прав над ним і досі перебувають у розшуку. Але бабуся надто слабка, аби летіти до Тулузи. Французькі правоохоронці передали справу британцям, і ті обіцяють доправити хлопчика додому найближчим часом.

Алекс розповів, що жив у кочовій комуні у Піренеях. Гори приваблюють людей, які шукають альтернативного способі життя. Юнак відмовляється розповідати, де його мама, і де саме він жив.

У 2018-му бабуся хлопчика припускала, що дідусь і мама взяли його жити у якусь релігійну комуну у Марокко. Вони шукали альтернативного способу життя поза суспільством і не хотіли, аби Алекс ходив до школи.

30 вересня 2017 року Мелані та Девід Бетті виїхали з Великого Манчестера разом з Алексом у заздалегідь узгоджену тижневу відпустку до Марбельї в Іспанії. Востаннє хлопчика бачили в порту Малаги 8 жовтня того ж року, у день, коли вони мали повернутися до Великобританії.

Як повідомляло BitukMedia, у Мексиці 8-річний хлопчик впав в кратер вулкана під час прогулянки поблизу Мехіко-Сіті. Дитина близько підійшла до краю вулкана Ксітле та зірвалася з 50-метрової висоти. Причиною падіння могли стати дощі, які розмили ґрунт.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі