Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Хлопчик впав у кратер вулкана та вижив

Важливо

У Мексиці 8-річний хлопчик впав в кратер вулкана під час прогулянки поблизу Мехіко-Сіті. Дитина близько підійшла до краю вулкана Ксітле та зірвалася з 50-метрової висоти. Причиною падіння могли стати дощі, які розмили ґрунт.

Про це пише Express.

Восьмирічний хлопчик гуляв зі своєю 38-річною тіткою у лісі поблизу. Під час прогулянки дитина близько підійшла до краю кратера вулкана Ксітле та зірвалася з 50-метрової висоти. Хлопчик вижив, але отримав серйозні травми.

Стривожена тітка звернулася по допомогу до поліцейських, які зв’язалися з рятувальниками. Фахівці витягли дитину з кратера. Хлопчика гелікоптером доправили до дитячої лікарні, де йому надають медичну допомогу. Лікарі діагностували у дитини тяжкі черепно-мозкові травми, пошкодження лівого коліна та ймовірний перелом лівого плеча.

Ймовірною причиною падіння стали дощі, які обрушилися на регіон останнім часом. Через них поверхня землі поблизу кратера стала слизькою.

Вулкан Ксітле є конусом з ухилом від 30 до 40 градусів і заввишки 300 метрів. Він вивергався єдиний раз – у III столітті нашої ери. Тоді в результаті вибуху утворилось лавове поле площею 80 кв. м.

Як розповідало раніше BitukMedia, десятирічна дівчинка з Афганістану заблукала в горах американського штату Вашингтон. Школярка цілу добу провела на самоті, вижила і дочекалась порятунку. Пошуки дівчинки ускладнювала місцевість – крутий гірський масив.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі