Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пацієнти самостійно зможуть приходити на прийом до ШІ (ВІДЕО)

Важливо

Американська компанія Forward збирається встановити по США спеціальні медичні куби CarePod , обладнані ШІ. Всередині такого “кабінета лікаря” люди зможуть проконсультуватися у нейромережі щодо діабету, гіпертонії, депресії та тривожності.

Про це повідомляє New York Post.

“Приймальні із ШІ” встановлять у торгових центрах, тренажерних залах та у офісах. Якщо зайти всередину, куб просканує людину та проаналізує дану завдяки даним зі спеціально створеної бази Health Apps.

“Скажімо, ви обираєте програму для сканування тіла… Це дуже круто. Куб вам каже – “Стійте, будь ласка, спокійно”, а потім обертає, вас, знімає цілу купу показань, показує ці показання на екрані, пояснює їх вам”, – розповідає СЕО та засновник компанії Forward, колишній співробітник Google Едріан Аун.

Аби перевірити здоров’я серця, куб дасть людині датчик, який треба буде тримати над серцем, поки ШІ вимірюватиме показники в реальному часі.

Go Forward

Капілярний забір крові буде здійснюватися задопомогою вакуумної камери без голки та буде безболісним, а нагадуватиме укус п’явки, каже Аун.

Перші такі “лікарські кабінети” планують встановити уже наступного року.

Як розповідало BitukMedia, науковці Політехнічної школи Лозанни у Швейцарії розробили технологію, яка дозволить спілкуватися між собою наноботам та біомедичним імплантам у тілі людини. Вона полягає у вивільненні певних молекул у кровотік.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі