Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Український бодибілдер із ДЦП здобув “золото” на міжнародних змаганнях (ВІДЕО)

Важливо

Криворізький бодібілдер із ДЦП Іван Федорченко отримав золото на змаганнях HERCULES OLYMPIA, які відбулися 9 грудня у португальському місті Ештуріл. Виступити на міжнародному рівні було його давньою мрією.

Про це повідомляє сайт krivbass.city.

Федорченко не може виконувати деякі фізичні вправи у залі через порушення роботи нервової системи. Однак він є чемпіоном України із бодибілдінгу. На тренажерах займається шість днів на тиждень.

“На міжнародних змаганнях HERCULES OLYMPIA , які відбулись в Португалії, де в різних категоріях між собою змагались найкращі, він не злякався показати себе і свої досягнення. Отже, золота медаль в своїй категорії у Івана!”  написала подруга Івана Олена Корж у своєму допису у Facebook.  

Раніше Федорченко здобув “золото” Відкритого Чемпіонату України з бодібілдингу WABBA. Змагання відбулися 29 жовтня у Львові. Там Іван змагався у категорії “людина з інвалідністю”. Гроші на квитки до Львова та проживання у місті збирали небайдужі криворожці.

Після перемоги в Україні, Іван отримав запрошення на участь у міжнародних змаганням.

Як розповідало BitukMedia, 23 квітня український розвідник Роман Кашпур пробіг 42 км Лондонського марафону на протезі. Військовий втратив ногу на фронті. Під час забігу збирав гроші для поранених бійців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі