Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

200 км під капотом: патрульні виявили кошеня у “нутрощах” автівки (ВІДЕО)

Важливо

Хмельницькі патрульні виявили кошеня у “нутрощах” автомобіля, коли зупинили водія, аби залучити його як свідка. Під час спілкування з-під капота авто вони несподівано почули нявкання.  

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Відкривши капот, інспектори швидко зрозуміли, що саме там перебуває кіт -“мандрівник”. Водій розповів поліцейським, що їхав із Закарпаття, а зупинку робив лише в місті Стрий. Отже, цілком ймовірно, що кошеня подорожувало під капотом понад 200 кілометрів.

Як розповіли у коментарі “УП. Життя” у патрульній поліції Хмельниччини, курйозний випадок стався в ніч з 6 на 7 грудня. 

Водій вирішив не розлучатися зі своїм “безбілетним пасажиром” і забрав хвостика додому.

Як вказують у Нацполіції, ця курйозна історія отримала щасливе завершення, але фінал міг бути зовсім іншим.

З настанням зимових холодів вуличні тварини шукають затишні та теплі місця. Багато котів забираються ближче до нагрітого двигуна авто. Водії часто не помічають тварин – і через це вони можуть загинути.

Відтак правоохоронці радять водіям перед тим, як завести двигун, постукати по капоту. “Адже найулюбленіші місця котів – під авто, під арками коліс, у вихлопній трубі. Врахуйте, що лякливі котики можуть сховатися ще глибше”, – додають поліцейські.

Дивіться відео тут.

Як повідомляло BitukMedia, у Кривому Розі волонтери створили кав’ярню, в якій живуть троє врятованих ними котів. Тварин пролікували та щепили, тож для відвідувачів взаємодіяти з ними безпечно.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі