П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

В Україні створили кав’ярню із врятованими котами (ВІДЕО)

Важливо

У Кривому Розі волонтери створили кав’ярню, у якій живуть троє врятованих ними котів. Тварин пролікували та щепили, тож для відвідувачів взаємодіяти із ними безпечно.

Про це розповідає Суспільне.

Засновниця закладу Евеліна Критченко розповідає, що декого із пухнастиків підібрали на вулиці, від декого відмовилися господарі.

Зокрема схудлою та хворою підібрали на вулиці кішку Мусю – вона мешкає у закладі понад рік. Її довелося лікувати.

Від дворічного кота Матюші власники відмовилися.

Заклад очікує поповнення – невдовзі приїде ще три коти. Кожній тварині надають медичну допомогу, щомісяця проводять обробку від шкідників. Аби коти не розносили грязюкю, відвідувачів просять одягати бахіли.

“Я вважаю, що взагалі атмосфера з котиками — це така антистрес-атмосфера. Можна прийти погладити, попити кави. У нас в кафе не можна лякати котиків гучними звуками, не можна використовувати спалах для фото та відео зйомки, не можна будити котиків, не модна смикати, трясти. У котиків є своя кімната відпочинку”, – каже Критченко.

Як повідомляло BitukMedia, нове дослідження свідчить про наявність у кішок 276 різних виразів їхніх котячих морд. Серед них навіть “усмішка Чеширського кота” знайшлася і не одна. Протягом року дослідники спостерігали за 53 котами у тематичному кафе Лос-Анджелеса

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі