Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дружина бійця ЗСУ вишила оздоблення для 150 ялинкових кульок – це національний рекорд

Важливо

Майстриня із Жовківської громади на Львівщині Галина Ковальська оздобила вишивкою 150 ялинкових кульок. Це національний рекорд. Прикраси повісили на головну ялинку ОТГ.

Про це повідомив у Telegram Максим Козицький, очільник Львівської ОВА.

Галина оздобила кульки ручною старовинною та сучасною вишивкою і декоративними квітами. Виготовляла прикраси цілий рік. Жодна кулька не повторюється.

Свій рекорд майстриня присвятила українським військовим та їхнім дітям. Чоловік Галини воює у 63-й бригаді.

“Мене надихала думка про те, що попри війну наші діточки не повинні бути без ялинки. Наприкінці року кожна людина складає власний звіт перед собою. Кожна сім’я прикрашає вдома ялинку. Тому наша красуня має бути прикрашена теж, як в кожній сім’ї. Любімо українське і ставаймо добрішими”, – передає слова жінки Zaxid.net.

Виданню “Високий Замок” жінка розповіла, що має магазин вишиванок якраз навпроти центральної ялинки.

“Ви­шиваю все життя. Мала величенький запас вишиванок, багато було патріотичних, з тризубами. І ці вишиванки використала для створення кульок. Мій чоло­вік Карім Ахмадалієв, крим­ський татарин, з перших днів війни пішов на фронт”, – розповідає майстриня.

Як розповідало BitukMedia, 57-річний Томас Єромін та його дружина Сюзанна з містечка Рінтельн, що на півночі Німеччини, встановили світовий рекорд з “найбільш прикрашених різдвяних ялинок в одному місці”. У власному будинку площею 180 кв. м вони розмістили 555 лісових красунь. Таким чином німецька родина встановила черговий світовий рекорд.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі